Ben jij een echte fijnproever met oog voor detail en heb jij het werktempo van Max Verstappen, waardoor je in een hand omdraai de mooiste borden opmaakt, de groenten snijdt of onze huisgemaakte apfelstrudel bakt. Dan zoeken wij jou! Want zoals je misschien wel weet gaat de liefde door de maag van onze gasten! Informeer dan eens naar mogelijkheden om bij ons te werken als keukenhulp.

Wie zijn wij?

Wij zijn een groeiend restaurant met een camping, net buiten het centrum van Sleeuwijk. In  de zomer met grote drukte, daar kijken we dan ook echt naar uit! Wij bieden onze gasten graag een fijne avond waarbij gastvrijheid, gezelligheid en heerlijk eten centraal staan. Je komt terecht in een enthousiast en gezellig team. Wij zorgen er met z’n alle voor dat onze gasten tevreden de deur uitgaan maar ook dat jij een leuke werkdag hebt gehad.

Wat ga jij doen?

Als keukenhulp heb jij de mogelijkheid om alles over het vak te leren van onze eigen chef kok en als één van de eerste zijn nieuwste creaties te mogen proeven. Daarnaast verricht jij in de keuken een groot deel van de voorbereidende werkzaamheden. Je gaat de beste huisgemaakte brownie bakken, de lekkerste gamba’s marineren en de mooiste gerechten klaar maken. Jij zorgt samen met onze keukenbrigade en het team van de bediening ervoor dat onze gasten kunnen genieten van heerlijke, verse gerechten in een fantastische sfeer.

Wat heb jij te bieden?

Enthousiast? Wacht dan niet langer en neem contact met ons op via info@campingdelarue.nl of bel 06-53310214 📞